Anderledes frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon ristes sprøde på panden.
Så blandes alle ingredienserne sammen. Formes til frikadeller og lægges på bagepapir på en bageplade. Bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Tips: cajun krydderi: 2½ tsk paprika, edelsüss 2 tsk fint salt 2 tsk hvidløgspulver 1 tsk stødt sort peber 1 tsk cayenne-peber 1 tsk tørret oregano (hak det evt. helt fint) 1 tsk tørret timian (hak det evt. helt fint) |
|
Opskriften er vist 167537 gange,
og udskrevet 3649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (133 stemmer) |
|
Kommentarer elly - 2017-05-04 11:37:10 Næsten som en go´opskrift fra LCHF, bare udskift havregryn med PO-fiber...... Josefine - 2014-09-15 12:08:24 De smager super godt! julie - 2013-10-15 21:51:42 Er de fryse egnet? anonym - 2012-12-12 17:57:56 Vil umiddelbart sige, at det fine salt kan stødes (fra alm. Køkkensalt) i en morter (sammen med de andre tørrede krydderier). kenneth - 2012-07-08 18:48:30 skal der ikke lidt bindemiddel i form a lidt mel Torben Nykøbing Sj - 2010-03-03 01:08:10 En sikker vej til succes - næste gang udelader jeg oregano og timian - frikadellerne bliver helt utroligt lækre, når man følger denne opskrift. MB - 2009-10-29 09:29:34 Det er ikke svært at sætte fedt procenten ned i denne opskrift: Brug skummetmælk i stedet for sødmælk, kalkun bacon i stedet for svinebacon og mager ost i stedet for 45%...;-) Beth - 2008-07-23 11:26:51 Smager dejligt! Også dagen efter kolde. (Min mand vil dog hellere have gammeldags frikadeller). juliesr - 2008-05-30 13:20:20 hvorfor er det al alting skal være så fedtfattigt? Nogen af os kan jo godt lide god fed mad;) Annette - 2007-05-03 09:45:36 Der var heller ikke skrevet at de var fedfattige nogen steder vel ;O) olsen - 2007-02-13 16:21:38 det er jo også ideén med at stege dem i ovnen istedet for at de skal ligge og suge fedtstof på en pande.....kanon frikadeller ;o) loppen - 2007-02-13 16:19:42 der er jo ingen der siger du skal spise dem alle sammen selv..... Birgitte - 2007-01-09 09:12:35 Man kommer til at veje 100 kg. De er mega fedende james - 2005-01-01 01:01:01 de bedste frikadeller jeg har smagt ;o) Gitte - 2005-01-01 01:01:01 De blir langt bedre hvis de blir stegt på en pande |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne