Kaninfrikadeller 02
Hovedingrediens : Gnavere - Hakket kaninkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet æltes sammen i en skål med de øvrige ingredienser, det hele røres sammen, tilsæt evt. mere væde.
Smør/margarine smeltes til det har taget en gyldenbrun farve. Frikadellerne formes med en ske, dyppet i det varme fedtstof, og steges ved ikke for stærk varme ca. 5 min. på hver side. Serveres med forskellige tilbehør såsom: Stuvet blomkål, stuvet spidskål, stuvet hvidkål, eller råstegte kartofler med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 10100 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne