Hjerte frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Fryseegnet : ja Indsendt af : kim_mads Indsendt : Red : |
|
|
Først tager du og hakker hjerter og løg med en kødhakker til det er en fin dej ned i en skål, og vender det med en dejskraber. bagefter blander man de øvrige ingredienser i dejen og smider det på panden med lidt margarine. og steger dem 5-7 minutter. (afhængig af størrelse). efter det er de klar til servering.
Tips: OBS! de er meget slaskede også selvom de har stegt længe nok. |
|
Opskriften er vist 5827 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tammes Menne - 2013-01-03 20:22:29 Sidst i 1980'erne fik jeg en opskrift meget lig denne af en sønderjyde, som sagde, at det var en sønderjysk ret. Den eneste forskel var, at hun brugte rasp i stedet for mel, og at der skulle timian i farsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne