Kalkunfrikadeller med peberfrugtsalat og gratinerede kartofler
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Løg, peberfrugt og tomat hakkes fint.
Rør kødet med æg, mel og krydderier. Tilsæt grønsager og fløde og rør farsen godt. Konsistensen skal være som til en frikadellefars. Lad farsen hvile ca. 10 min. Smelt smørret på en pande ved god varme. Form farsen til frikadeller og brun dem i ca. 2 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg frikadellerne yderligere 4 min. på hver side.
Hold frikadellerne varme i ovnen efterhånden som de er færdigstegte. Gratinerede kartofler: Skræl kartoflerne og skær dem i skiver á ca. 1/2 cm tykkelse. Brun kartoffelskiverne i smørret, krydr med timian, salt og peber.
Læg kartoffelskiverne i et smurt ovnfast fad. Drys med reven ost og bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 10 min., til de er møre. Peberfrugtsalat: Skær peberfrugter og rødløg i strimler. Smelt smørret på en pande og svits løgene i smørret, uden at de bruner. Tilsæt peberfrugterne og basilikum og svits i yderligere 3 min. Peberfrugterne skal blive bløde, men stadig have bid.
Smag salaten til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11866 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Véronique - 2007-10-18 21:19:54 Det er bare en dejlig opskrift, mine gæster var imponerede. Jeg tilføjde tomater i salaten til sidst (ikke på panden) og spiste den kold med eddike olie og salt. og uden basilicum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne