Frikadeller med sommerkål
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet sejt med salt og peber. Tilsæt æg, groftrevet løg og derefter væske lidt ad gangen. Rør mel i farsen og sæt den i køleskabet i mindst 10 minutter. Tilsæt evt. lidt mere væske, hvis farsen virker for fast.
Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Frikadellerne brunes 2 minutter på hver side. De vendes igen og steges færdige ca. 4 minutter på hver side ved middel varme. Læg halvdelen af de færdige frikadeller på et varmt fad. Resten afkøles og bruges næste dag eller til madpakken. Smelt smørret i en rummelig gryde og tilsæt fintsnittet kål, inden smørret begynder at blive brunt. Rør indtil kålen er faldet sammen. Tilsæt de hakkede tomater og lad kålen dampe ca. 5 minutter. Mærk om den er tilpas mør. Smag til med salt. Drys evt. med finthakket persille ved servering. |
|
Opskriften er vist 15169 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2016-08-07 18:24:50 Gode frikadeller og kålen med tomaterne giver lidt italiensk i smagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne