Sønderjyske frikadeller 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland Kødet.
Rør franskbrødet i vand og ælt det i farsen sammen med krydderier, revet løg og æg.
Form farsen til boller, som trykkes lidt flade med hånden.
Steg frikadellerne 6 min. på hver side.
|
|
Opskriften er vist 17062 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne