Sønderjyske frikadeller 02

Sønderjyske frikadeller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.flæske kød
3 tykke skiver daggammelt franskbrød uden skorpe
1.5-2 dl.vand (eller bouillon)
 Salt
 friskkværnet peber
1 mellemstort løg
1 æg
50 g.smør
 
Opskrift:
Bland Kødet. Rør franskbrødet i vand og ælt det i farsen sammen med krydderier, revet løg og æg. Form farsen til boller, som trykkes lidt flade med hånden. Steg frikadellerne 6 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 17031 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu