Tunfrikadeller med peberblanding
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak tunfiskekødet gennem en kødhakker eller i en foodprocessor. Tilsæt herefter æg, mel, salt, peber, paprika og sojasovs. Rør til sidst mælk i, til konsistensen er passende.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 10 minutter på hver side. Skær peberfrugter og løg i skiver, og svits dem i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt vand, og damp dem møre under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber, paprika og evt. lidt chili eller cayennepeber. Servér frikadellerne med lun peberblanding og brød til, eller brug dem som fyld i pitabrød med salat og andre rå grøntsager i. |
|
Opskriften er vist 10526 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne