Frikadeller okse 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jones Jr. Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder (skrælles og) rives på rivejernets groveste side. Champignon renses og hakkes meget groft. Løg og hvidløg pilles og hakket groft (ønskes små kødboller skal grøntsagernes hakkes finere). Valnøddekernerne hakkes groft.
Kød, grøntsager, krydderier, æg og nødder blandes evt. med en el-pisker med kødkroge. Bland rasp og evt. vand til farsen bliver klæbrig. Form boller – så store eller små, du har lyst – og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen ved 200 grader C. i ca. 30 minutter (for boller på størrelse med ”almindelige” boller). Serveres med ris. Tips: Farsen er også velegnet til farsfyldte (farserede) peberfrugter. |
|
Opskriften er vist 4742 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne