Rognfrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt af : Søs80 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget rives fint og blandes godt sammen med de øvrige ingredienser i en skål. hviler i køleskab i ca. 30 minutter.
Farsen formes til deller og steges ca. 5 min. på hver side ved middel varme. |
|
Opskriften er vist 18890 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne