Spanske frikadeller

Spanske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Spanske frikadeller, billede 4 Spanske frikadeller, billede 1 Spanske frikadeller, billede 2 Spanske frikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hakket kalvekød
250 g.hakket oksekød
1 spsk.persille frisk
1 fedhvidløg
1 rød peberfrugt
 salt
 peber
 
0.5 dl.olivenolie
 
 Sauce:
2 ds.hakkede tomater
200 g.løg
2 spsk.olivenolie
2 dl.grønsagsbouillon
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
bland kødet med salt, peber, hakket persille, hvidløg og peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.

De hakkede løg brunes i en lille gryde, de flåede tomater kommes i, tilføj bouillon, smag til med salt og peber.

Saucen hældes over frikadellerne og stå og småsimre i ca 20 minutter.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 93129 gange,
og udskrevet 1983 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (61 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-25 18:58:31
gode frikadeller men sovsen var lidt smageløs,l synes dem fra min familie. jeg kunne nu også lide sovsen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Frisk koriander/hakkede sorte oliven af god kvalitet kunne måske bidrage til smagsoplevelsen. Og hvis man ti stedet for at tilsætte peberfrugter til farsen, blancherer disse, halverer dem og fyldte dem halvt op med fars (event. drysset med spansk, reven ost ) og grillde peberfrugterne, ville de være en lækker "tapas2