Plantebaseret Veganske frikadeller med bønner og svampe
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 25 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Hvis du bruger tørrede kidneybønner, så start med at lægge dem i blød i 8-10 timer og kog dem derefter i nyt vand i cirka 45 minutter, eller til de er så møre, at de kan moses med en gaffel.
Hvis du bruger bønner fra dåse, skal de blot drænes og skylles. Blend bønnerne med en stavblender, indtil det er en cremet masse.
Hak champignoner, valnødder, løg og hvidløg fint. Tilsæt salt, spidskommen, koriander, peber, planteæg og havregryn. Bland det hele godt med bønnemosen. Blend eventuelt farsen lidt med stavblenderen. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i olie. Steg dem ved middel varme på hver side, indtil de får en gylden stegeskorpe. Servér eventuelt frikadellerne med salat og sovs eller oven på en rugbrødsmad med ristede løg og mayonnaise. |
|
Opskriften er vist 776 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne