Kyllingfrikadeller med sennep og kapers
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Annette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv løget og rør alle ingredienser sammen
Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem til de er gennemstegte. |
|
Opskriften er vist 30968 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer john - 2012-01-30 15:23:28 De er bare super gode, blot "fordamper" de alt for hurtigt. zoya - 2010-06-01 16:09:04 De er bedre med hakket kalkunkød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne