Kartoffel/valnødefrikadeller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Riv de kogte kartofler og løget i en skål. Riv nødderne fint ned i skålen. Bland det hele med æggene og yoghurt og rør godt. Tilsæt rasp til det hænger sammen som en fast fars.
Form farsen og rul den evt. i mel før stegningen.
Steges ca. 5 min på hver side
Tips: Serveres med råskost - grøn salat eller linsesalat. |
|
Opskriften er vist 5769 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne