Kartoffel/valnødefrikadeller

Kartoffel/valnødefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kogte kartofler
100 g.revet valnød
1 løg
1 fedhvidløg
2 æg
1 dl.yoghurt
 rasp
 evt.majsmel
 salt
 peber
 evt.lidt frisk hakket chilli
 
Opskrift:
Riv de kogte kartofler og løget i en skål. Riv nødderne fint ned i skålen. Bland det hele med æggene og yoghurt og rør godt. Tilsæt rasp til det hænger sammen som en fast fars. Form farsen og rul den evt. i mel før stegningen. Steges ca. 5 min på hver side

Tips:

Serveres med råskost - grøn salat eller linsesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 5769 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu