Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grillede Frikadeller:
Svinekødet røres sammen med mel, æg, mælk, salt og peber, revet løg, hvidløg. Når farsen er rørt sammen, tilsættes tidens krydderier efter smag og behag. Spray olie på den varme stegeplade, og begynd stegningen, uden låg. Kartoffelsalat: Ingredienserne til dressingen røres sammen og løg og kartofler vendes deri. Servering: Server de lune frikadeller direkte fra grillen med kartoffelsalat. Tips: Ved stegningen, er det en fordel at bruge sesamolie, da den tåler højere varme. |
|
Opskriften er vist 79127 gange,
og udskrevet 1474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ZoCoW - 2011-11-01 11:03:15 Hvor meget mælk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne