Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat

Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat, billede 4 Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat, billede 1 Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat, billede 2 Krydderfrikadeller med fedtfattig kold kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Frikadeller:
500 g.Svinekød
1 Løg
2 spsk.hvedemel
2 Æg
 Salt
 peber
1 fedhvidløg
 Diverse krydderier
 
 Kartoffelsalat:
1 kg.Kogte kartofler (kolde skiver)
2 spsk.Fint hakket løg
 
 Dressing:
4 dl.Ymer
1 Æggeblomme
1 spsk.Citronsaft
1 tsk.Sennep
1 tsk.Karry
 Salt
 Peber
 Purløg eller dild
 
Opskrift:
Grillede Frikadeller:
Svinekødet røres sammen med mel, æg, mælk, salt og peber, revet løg, hvidløg. Når farsen er rørt sammen, tilsættes tidens krydderier efter smag og behag. Spray olie på den varme stegeplade, og begynd stegningen, uden låg.

Kartoffelsalat:
Ingredienserne til dressingen røres sammen og løg og kartofler vendes deri.

Servering:
Server de lune frikadeller direkte fra grillen med kartoffelsalat.

Tips:

Ved stegningen, er det en fordel at bruge sesamolie, da den tåler højere varme.





karakterer:
Opskriften er vist 79127 gange,
og udskrevet 1474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 11:03:15
Hvor meget mælk?