Thai fiskefrikadeller
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løg, hvidløg og citrongræs.
Bland fiskefarsen med krabbekødet, der lige moses igennem med en gaffel, hakkede løg, hvidløg, citrongræs og øvrige ingredienser.
Er den for fast, reguleres dette med ægget.
Form små fiskedeller med en spiseske og steg dem i varm olie til de er gyldne ca. 10 minutter i alt og lægges til afdrypning på fedtsugende papir.
Kan lunes i ovnen ved høj varme i kort tid. Passer godt som forret med sur-sød chilisovs eller som hovedret med agurkesalat og ris. Tips: en blanding af torsk lyssej og anden hvid fast fisk som f.eks. havbars kan også bruges |
|
Opskriften er vist 45513 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2016-08-27 10:38:56 Rigtig lækker opskrift, men lidt ærgerligt at der ikke er en bedre mængde-angivelse på krabbekødet. Jeg købte surimi, da det var det eneste jeg kunne finde, og jeg brugte 3 stk. i opskriften. Jeg tror ikke det bidrog til smagen, og jeg smager jo ikke på rå fiskefars, men også uden krabbekødet er jeg sikker på, at frikadellerne smager godt. anonym - 2012-08-20 17:04:12 Jeg brugte færdig fiskefars og undlod så æg. Jeg brugte heller ikke krabbekød og løg, men alle øvrige ingredienser. De blev supergode! lolland - 2009-11-11 15:59:18 jeg har lavet de her rigtigt lækker thailandske fiskefrikadeller og de er rigtig gode tak til den der har sendt opskriften ind anonym - 2005-01-01 01:01:01 Retten lyder rigtig lækker med hvidløg og jeg tror at den er hver at prøve..! =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne