Lækre Kalkunfrikadeller
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : ja Indsendt af : Kurt Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunkød og bacon hakkes til fars.
løget hakkes og blandes i farsen med de andre ingredienser, form til frikadeller og brun dem på panden, hvorefter de lægges i et ovnfast fad og steger ca. 1 time ved 150 grader C. Serveres med kartofler, bearnaisesauce og evt blandet grøntsager. |
|
Opskriften er vist 4231 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne