Kalkunfrikadeller med pasta og tomatsovs
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Farsen blandes og formes til frikadeller, der steges godt på alle sider.
Sovs: Løg, peberfrugt og tomater sauteres på en fedtfri pande, paprika tilsættes. Vand tilsættes gradvist. Broccoli buketterne tilsættes og det hele koger 5-6 minutter til buketterne er godt møre. Salt, peber og tomatpuré koger med og til sidst jævnes med maizena rørt op i cheasy fløde. |
|
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne