Kalkunfrikadeller med pasta og tomatsovs

Kalkunfrikadeller med pasta og tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.kalkunfars
1 revet løg
1 håndfuld hakket persille
2 tsk.salt
 Peber
 Karry, stærk
 Lidt olivenolie til stegning
400 g.pastaskruer
 
 Sovs:
1 hakket løg
½ rød peberfrugt i tern
3 hakkede tomater
1 tsk.paprika
2 dl.vand
 Broccoli i små buketter
 Salt
 peber
1-2 spsk.tomatpuré
½ dl.cheasy fløde, maizena
 
 
Opskrift:
Farsen blandes og formes til frikadeller, der steges godt på alle sider.

Sovs:
Løg, peberfrugt og tomater sauteres på en fedtfri pande, paprika tilsættes. Vand tilsættes gradvist. Broccoli buketterne tilsættes og det hele koger 5-6 minutter til buketterne er godt møre. Salt, peber og tomatpuré koger med og til sidst jævnes med maizena rørt op i cheasy fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu