Fiskefrikadeller med rejer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Hak fisken i en foodprocessor - ikke for fint. Kom farsen i en skål og tilsæt1 tsk. salt og peber. Kom løg og æg i farsen, og tilsæt mel. Rør mælken i lidt af gangen til farsen får en grødagtig konsistens. Persille hakkes og tilsættes sammen med rejerne. Stil farsen koldt i 30 min.
Varm olie på panden og form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 minutter på hver side ved svag varme til de er lysebrune. Serveres med kogte kartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 23958 gange,
og udskrevet 915 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer H - 2019-05-12 15:13:14 Ja! Hvad med citronen? :-) Skal der revet skal i eller?? anonym - 2010-09-09 19:21:23 den allerbedste væde til alle slags frikadeller er danskvand med brus selvfølgelig. Det fremmer letheden, så de ikke blivertunge og svampede!!! Julie - 2008-10-03 13:47:07 Hak rejerne lidt. Så hænger de bedre fast i farsen. Ellers en super god opskrift. dnak - 2006-12-22 10:48:16 hvad med citronen Irene - 2005-01-01 01:01:01 Tilsætter en lille håndfuld kogte suppenudler og bruger kun 1 dl væde. Rigeligt med salt og peber. lystfiskeren - 2005-01-01 01:01:01 prøv at komme noget bacon i også bente i norge - 2005-01-01 01:01:01 skift skummetmelk og olie med fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne