Kinesiske frikadeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Hak peberfrugt meget fint
Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær knust hvidløg. Tilsæt vineddike, soyasauce, sukker salt og peber. Farsen formes til 8 aflange frikadeller. Olien varmes på pande og læg frikadellerne på og brun dem 1 min på hver side. Skru ned til mellemvarme og steg yderligere 3 min på hver side. Sæt dem 2 og 2 på spyd og server med vilde risblanding eller lynstegte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 26422 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-26 17:55:04 Mnnn virkelig lækre, serverede dem med røde bønner og gulerod/æblesalat.. mums! Ædedolken - 2005-01-01 01:01:01 Prøv dem i pitabrød, nammenam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne