Kartoffelfrikadeller med skinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Afdryp kartoflerne og damp dem godt igennem, før de moses og røres med smør, mel samt krydderurter til en fast fars, der smages til med salt og peber.
Form kartoffelfarsen til frikadeller, steg dem gyldne og sprøde i smør og olie og servér dem med kogt skinke. |
|
Opskriften er vist 10039 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-04-25 13:56:29 Kog kartoflerne med et helt løg og en halv porre + 2 hvidløg ca. 1 time. Mos det til kartoffelmos. Tilsæt fint snittet persille til sidst, sammen med sat og peber. Steg i smør og olie. Bliver helt perfekt og meget smagsfuld p.g.a. de tilførte krydderiurter under kogningen til kartoffelmosen. Kan næsten bruges til al slags kød. MyFurryHeart - 2007-03-22 16:46:14 God opskrift hvis man undlader skinken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne