Fiskefrikadeller med æblepure
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : mikaodin Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblet (kan undlades) og skær i tern. Kommes i en blender med en klat smør og blendes til det er groft most, tilsæt lidt ekstra smør eller andet vådt, hvis ikke æblerne er tilpas most.
Skær løgn, og bland de øvrige ingredienser til en fast fiskefars. Kom æblepureen ned i farsen, og lad stå i køleskab og trække mindst 30min. For at fremhæve alle smagene. Steges på en varm pande, med olie og en klat smør til de er flotte gyldne. Tips: For at undgå at æblerne bliver brune kan der dryppes lidt citron over. |
|
Opskriften er vist 6051 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne