Lammefrikadeller med hvidløg
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne og form farsen til valnøddestore frikadeller.
Steges ved jævn varme til de er gyldne og gennemstegte.
Kog panden af med bouillon og jævn saucen. Serveres med Kartoffelmos og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 13630 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne