Fynske lammefrikadeller

Fynske lammefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Ksvei

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
3 fedhvidløg
1 alm frisk løg med top
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 knsp.allehånde
1 æg
 Mel svarende til det kvarte af kødet
 Mælk efter behov
 Olie/ margarine blanding til stegning
 
Opskrift:
Bland de hakket løg med top( hvis friske) og hvidløg sammen med de øvrige ingredienser, ganske som til alm. frikadeller. Det er vigtigt at det hele er rørt godt sammen, bruger selv en grydeske. Derefter sættes farsen på køl i 1/2 time. Derefter er det klar til brug


Tips:

Frikadellerne er fryseegnet. Her i huset er de et hit også på madpakken.





karakterer:
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu