Fynske lammefrikadeller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Ksvei Indsendt : Red : |
|
|
Bland de hakket løg med top( hvis friske) og hvidløg sammen med de øvrige ingredienser, ganske som til alm. frikadeller. Det er vigtigt at det hele er rørt godt sammen, bruger selv en grydeske. Derefter sættes farsen på køl i 1/2 time. Derefter er det klar til brug
Tips: Frikadellerne er fryseegnet. Her i huset er de et hit også på madpakken. |
|
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne