Vildsvine- og tranebærfrikadeller
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne blandes sammen med hånden og dellerne formes.
Steg dellerne i ca. 5 minutter på hver side.
Lav en agurkesalat ved at skære lange strimler af agurken med en skræller. Kom skrællerne i en skål og drys salt og citronsaft over. Lad det stå i fem minutters tid.
Skær det italienske brød i skiver og rist det. dryp lidt olivenolie henover og gnid hvidløg og salt over.
Kom til sidst agurkesalaten på brødet og læg frikadellerne øverst. Drys rosmarin henover.
|
|
Opskriften er vist 16507 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-23 14:42:37 Det er clidt uklart om citronsaft og skal ,skal i farsen eller agurkesalaten?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne