Vildsvinefrikadeller
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : sus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconskiverne skæres i små tern som steges let til det får lidt farve.
Tag op.
Dæmp varmen og svits hakkede løg let. Bland fløde æg salt peber og merian. Tilsæt det hakkede kød, bacon, løg og hvedemel og ælt det hele godt sammen. Farsen formes til frikadeller som steges på svag varme 5-6 minutter på hver side. Drys hvedemel panden og rør det ud i det overskudende fedt. Tilsæt kogevand fra kartoflerne indtil tilpas tykkelse, tilsæt piskefløde og evt. en bouillonterning samt kulør. Smag til med salt peber og syltede tyttebær. Serveres med kartoffelmos og evt. syltede tyttebær til. |
|
Opskriften er vist 56030 gange,
og udskrevet 1154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne