Resultat ved søgning efter "Porre" i kategori Hovedretter : 156 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Kylling på cremet porrebund
Rens porren, og skær den i tynde skiver.
Svits baconen et par min. På en tør teflonpande.
Tilsæt porrerringene, og svits dem med et par minutter.
Kom vin og fløde på, og kog blandingen op.
Krydr med salt og peber.
Kom blandingen...
se mere her
Porretærte med hyttost
Hvedemel og salt blandes.
Smørret smuldres i melet og dejen samles med vand.
Dejen trykkes ud i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter, og der stikkes med en gaffel i dejen.
Tærtebunden forbages ved 200 grader C alm. ovn i ca. 15...
se mere her
Farseret porre
Bland kødet med mel og kartoffelmel. Kom æggene i og rør grundigt. Rør danskvand/mælk i. Krydr med revet løg, muskatnød, salt og peber. Lad farsen hvile på et køligt sted 1-2 timer.
Skyl og rens porrerne omhyggeligt og skær dem i 6 cm...
se mere her
Porretærte
Smørret smuldres i melet og dejen æltes sammen med salt og så meget koldt vand, at du får en fast dej. Lad dejen hvile køligt en times tid.
Tærtedejen rulles ud til ca. ½ centimeters tykkelse og lægges i den smurte tærteform 24 cm. i...
se mere her
Farserede porrer i fad
Porrerne renses, tag mest muligt af det grønne med. Skær dem i 2 cm. brede stykker og kog dem møre i velsaltet vand. Hæld dem til afdrypning.
Rør farsen af de nævnte ingredienser, og læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Læg porrerne over...
se mere her
Porregratin
Opbagning:
Smelt smørret, tilsæt melet og rør det godt sammen.
Tilsæt mælk lidt efter lidt under konstant omrøring.
Kog blandingen godt igennem. Tag gryden af varmen og køl dejen lidt af. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Rør godt ind...
se mere her
Porretærte med skinke
Tærtedejen laves efter anvisning på pakken og lægges i et tærtefad 24 cm. i diameter.
Porrer snittes fint og koges i ca. 3 min. (mikroovn ca. 4-5 min. ved fuld styrke)
Porrer og skinke lægges oven på tærtedejen.
Fyld:
Æg,...
se mere her
Farsbrød med porrer og gulerødder
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og spæd med danskvand til farsen har den rette konsistens.
Kog porrerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Læg halvdelen af farsen i en lille folieform.
Skær porrerne...
se mere her
Dampet helleflynder med porrer
Drys fiskeskiverne med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Giv de skivede porrer et kort opkog i letsaltet vand, lad dem dryppe af og bland dem med de hakkede krydderurterne ca. 1 dl. ialt. Kom dem i et ovnfast fad.
Hæld bouillon ved...
se mere her
Porrefars med ost
Porrerne renses og skæres i mindre stykker hvorefter de koges.
Afdryppes og lægges i et smurt ildfast fad.
Farsen røres sammen med æg, rasp og piskefløde. Vendes til sidst sammen med de piskede æggehvider.
Farsen smøres fast ud over...
se mere her