Kanin med porrer og broccoli
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kaninen deles i 6-8 stykker, krydres let med salt og peber, og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Porrer snittes i tynde skiver, broccoli deles på langs, tomaterne skæres i små både. Grønsagerne svitses i olie et par minutter. Bouillonen, kikkoman soja, salt og peber kommes ved. Det hele gives et let opkog, og blandingen hældes over kødet. Den revne ost og sesamfrø drysses over. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.
Serveres med løse ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 10114 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-11 16:42:29 God pointe:0) Gitte - 2008-09-19 15:52:08 hvor meget tomat og hvor meget bouillon? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne