Skinkestang med gulerødder, porrer og bacon
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fr.AJ Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skrælle og rive 5 gulerødder og skærre porrerne i skiver af ca. 0,5 cm.
Steg bacontern på panden. Tag baconen af panden og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. Steg porrer og gulerødder på samme pande, til de er blevet let bløde. Tag 3 butterdejsplader og læg dem sammen. Du skal bruge lidt æg som "lim" der hvor de bliver lagt sammen, smøres på med pensel eller en ren finger. Herefter ruller du butterdejen ud, så den bliver lidt større. Nu skal der fyld på dejen. Husk at der skal være 10-15 cm fri dej i alle sider, da det skal foldes ind over fyldet. Start med porrer og gulerødder, put herefter pikantost ovenpå og slut af med skinken og baconen. Fold først enderne ind over fyldet og dernæst siderne. Pres forsigtigt de overfoldede sider sammen med en gaffel og pensel med æg for en flot gylden stang. Bages i ovnen i ca.25 minutter |
|
Opskriften er vist 4070 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne