Skinkestang med gulerødder, porrer og bacon

Skinkestang med gulerødder, porrer og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Fr.AJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 butterdejsplader (TC Brød)
5 gulerødder
2 porrer
1 pk.buko pikantost (evt. light)
1 pk.skinke (150-200 gram)
100 g.bacon i tern
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Start med at skrælle og rive 5 gulerødder og skærre porrerne i skiver af ca. 0,5 cm.
Steg bacontern på panden. Tag baconen af panden og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Steg porrer og gulerødder på samme pande, til de er blevet let bløde.

Tag 3 butterdejsplader og læg dem sammen. Du skal bruge lidt æg som "lim" der hvor de bliver lagt sammen, smøres på med pensel eller en ren finger.
Herefter ruller du butterdejen ud, så den bliver lidt større.
Nu skal der fyld på dejen. Husk at der skal være 10-15 cm fri dej i alle sider, da det skal foldes ind over fyldet.
Start med porrer og gulerødder, put herefter pikantost ovenpå og slut af med skinken og baconen.
Fold først enderne ind over fyldet og dernæst siderne. Pres forsigtigt de overfoldede sider sammen med en gaffel og pensel med æg for en flot gylden stang.

Bages i ovnen i ca.25 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 4090 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu