Vagtel med porrer og kapers
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Brun vagtlerne i en gryde med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Steg dem færdige i en varm ovn ved 200 grader i 15 - 20 minutter. Del porrerne og damp dem i en gryde med lidt vand og citronsaft. Når vandet næsten er fordampet tilsættes kapers og løvstikke. Smag til med salt og peber. Server til de gyldenstegte vagtler. |
|
Opskriften er vist 14885 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne