Porremarineret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen parteres ud i 4 dele og trækker på et koldt sted med den sammenpiskede marinade nogle timer.
Brunes derefter i smør og steger med lidt af marinaden plus lidt hønsebouillon og småsteger under låg ca. 30 min. Serveres med skysovs, kogte kartofler eller ærter og bønner. |
|
Opskriften er vist 11388 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne