Æggekage med porre
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Æggekage med porre Indsendt : Red : |
|
|
Start med at hakke porrerne i fine stykker. Derefter hælder du kogende vand ud over porrerene. Lad dem trække i 5 min. Dernæst tager du en skål og blander æggene og olien sammen. Salt og sukkereret bliver hældt ned blandingen, sammen med den smulret feta og yoghurt. Efterfølgende hælder du majsmellet og bagepulver i blandingen.
Porrerne skal være kolde, og de hældes til sidst ned i blandingen. Hele blandingen hældes som det sidste op i den ildfaste plade, og lægges i ovnen på 180°, i 45min - 1 time (kommer an på hvor brun den er blevet). Tips: Supler den færdige ret med noget brændt smør på toppen af retten. |
|
Opskriften er vist 11705 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne