Porrekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen pensles med lidt smør, soya, salt og peber. Steg kyllingen i en forvarmet ovn (225° C) i ca. 35-40 min.
Skær kartoflerne i stave og kog dem i 5 dl grøntsagsbouillon. Efter ca. 10 min. tilsættes skiveskåret porre samt lidt finthakket persille, og der smages til med citronsaft og hvid peber. Lad blandingen koge i yderligere 5-10 min. før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 6463 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Der sKAL LIGE STÅ PORRE I STEDET FOR PURLØG...;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne