Ovn pasta med skinke og porrer
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt : |
|
|
Pasta en koges efter anvisningen på pakken. Porerne koges i et par minutter. Fromage frais maigre røres med melet. Den revne ost, porrer og skinketern røres i fraisen med salt og peber. Herefter røres blandingen sammen med pastaen, og hældes i et smurt fad. Fadet sættes i en 200C varm ovnen i ca 20 minutter eller til retten er gylden. Serves med grøn salat
|
|
Opskriften er vist 23299 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-05 17:46:47 Hvornår skal danbo'en i? Orson_Welles - 2010-01-12 19:02:36 Aromat er ikke krydderi - det består stort set af ren mononatriumglutaminat E-621, der bruges af fødevareindustrien som smagsforstærker i tvivlsomme færdigretter, suppeterninger og cigaretter. anonym - 2009-11-23 11:54:51 Jeg har ikke lavet lige denne her pastaret, men har en selv der ligner meget - tilsætter altid krydderiet "Aromat" der giver en rigtig god smat til mange ting - kom evt. også ristede bacontern i - det smager altid godt :-) pernille - 2008-10-22 19:47:06 Jeg synes der var for mange pasta i, mængden kan godt reduceres. Mangler lidt smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne