Gryderet med oksekød, korianderog porrer
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne.
Skær et snit ned i den hvide del af porrerne og skyl dem fri for jord. Skær porrerne i ringe. Varm olien i en gryde og sautér kødet med porrerne ca. 5 minutter ved middelvarme. Kom koriander i og tilsæt lidt vand. Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden, lad retten småsimre ved svag varme ca. 30 minutter til kødet er mørt. Bring vandet i kog. Tilsæt salt og couscous. Fjern gryden fra varmen og lad den stå 5 minutter med låg. Varm den igennem 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt smør, groft hakkede abrikoser og hele smuttede mandler. Server couscous til oksegryderetten. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 20764 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne