Gammeldags farsered porre i gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : proppen Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen sammen.
rens porerne og skær i passende stykker ska ikke koges. pak farsen godt rundt om porre og rul i rasp og brunes godt i smør og olie i en stegegryde. tag dem op og put lidt vand i gryden rør bouillonterninger ud og put så rullerne tilbage i gryden tilsæt vand til det lige dækker dem låg på og en times småsimrer. væden de har kogt i jævnes med alm meljævning smages til med salt/peber og kulør. Tips: rigtig smør er vigtigt gir speciel smag |
|
Opskriften er vist 5716 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne