Pasta med porrer

Pasta med porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.Bredbladet persille
3 spsk.Olivenolie
2-4 spsk.Vand
250 g.kort pasta f.eks. skruer eller penne
 Evt.1-2 spsk. Små sorte oliven
 Salt
 Peber
 
 
Opskrift:
Skyl og pluk persillen. Blend den med olivenolie og vand og krydr med salt og peber.
Rens porrerne og snit dem i tynde ringe.

Sæt en gryde vand over at koge og tilsæt 1 tsk. salt. Kom pastaen i gryden og rør rundt. Tilsæt porrer, rør rundt igen og lad det simre, til pasta og porrer er møre, ca. 12 minutter.

Hæld pasta og porrer i et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde. Vend persilleolien i og smag til med salt og peber.

Drys evt. med oliven og server straks med brød og evt. parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 5313 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-09-16 17:02:57
Der står ikke porrer i ingredienslisten.