Osso buco med porrer og granulata
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær et par snit i fedtkanten på kødet (så det ikke bøjer opad under stegning).
Varm olien på en pande eller gryde og brun kødet på begge sider til det er gyldent. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og hvidvinen, skru ned for varmen & lad den simre 5 min. Skær tomaterne i kvarte og kom dem i gryden sammen med laurbærblade. Hæld vand i gryden til kødet lige er dækket og lad retten simre i yderligere 1 time under låg. Rens porrerne og skræl gulerødderne og skær begge dele i grove tern. Pil hvidløgene og hak dem og kom så det hele ned i gryden. Lad retten simre yderligere 40 min. Granulata: Skyl persillen og hak den fint. Skyl citronen grundigt og skræl skrællen af - evt. med en kartoffelskræller - og hak den fint. Pil hvidløgene og hak det fint. Bland det hele sammen i en skål - det er granulata. Kog risene som angivet på pakken. Anret osso bucoen smukt på et fad sammen med grøntsager. Drys retten med granulata og server den med risene til. |
|
Opskriften er vist 13435 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne