Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul den optøede butterdej ud på et melstrøet bord. Læg et stykke laks på hver plade, pensl kanten med et sammenpisket æg og fold herefter dejen over fisken. Tryk kanterne til med en gaffel.
Bag dem i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Rens porrerne, skær dem i skiver og kog dem let. Kog hvidvin og fiskebouillon ind til det halve. Jævn med maizenamel og kom fløden på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber. Kom porrer og perleløg i saucen og kog den igennem, til grøntsagerne lige akkurat er møre. Tilsæt estragon. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 44762 gange,
og udskrevet 1874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2008-02-19 19:44:41 Selve laksen i butterdej smager lækkert. Sovsen virker meget rodet i smagen med alt det der skal i. Per - 2005-01-01 01:01:01 Pensl også selve pakkerne når de er lukkede. Jeg syntes at pakkerne skulle have lidt længere tid før de blev rigtig sprøde, efter de 15 minutter satte jeg temperaturen op til 250 og gav dem en 5-10 min ekstra. Beth - 2005-01-01 01:01:01 Jeg skiftede hvidvinen ud med mere fiskebouillon (terning) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne