Porrefars med ost
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 95849 gange,
og udskrevet 5134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (44 stemmer) |
|
Kommentarer memme - 2011-10-17 08:35:45 Jeg lavede en alm. frikkadelle fars, og resultatet var fantastisk anonym - 2011-10-13 23:46:10 Rigtig lækker opskrift! Jeg rev et fed hvidløg i farsen og så undlod jeg æggehviderne og smørret! - resultatet blev stadig helt kanon! anonym - 2011-10-13 10:12:05 den er rigtig god jeg kan tilsdlutte mig kommentaren fra både beth og leif men ellers tror jeg man skal lade fantasien råde med både krydderier og grønsager hannejeppe - 2011-10-10 19:50:31 Opskriften lyder ret lækker, jeg vil prøve, at lave den fedtfattig, min mand er diabetiker, vender tilbage, hvis det bliver godt. Connie Drøscher - 2011-05-31 10:14:48 Rigtig lækker og nem ,jeg har prøvet at lægge gulerods stykker i sammen med porrerne ,det kan vi godt lide leif B. Jespersen - 2010-10-05 19:08:30 Den er rigtig god. Der skal en del krydderier i farsen, som er dejlig luftig. Kog porrene med en grøntsagsterning i og brug fond til champignon sauce, så er den god. anonym - 2010-09-12 11:53:17 Smager super godt, både som den er, men også med hvidløg.. helt sikkert en 10er herfra. Beth - 2010-09-07 12:29:18 Farsen skal tilføjes mange flere krydderier efter smag, ellers er den lidt tam. Porrerne vil jeg næste gang skære i stykker af 1 cm, da det er umuligt selv med den skarpeste kniv at skære porrerne over efter tilberedning. anonym - 2010-09-04 16:42:50 glæder mig til at smage den i aften :-D LFH - 2010-04-28 10:47:50 Smagte bare super. Forstår ikke den ikke har fået højere karaktere herinde... Lækkert Dingenot - 2010-04-05 19:46:31 MUmmmzzz det ser lækkert ud. Skal da prøves i morgen :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne