Røget hjortekølle med porretimbale og indbagt feta
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Indsendt : |
|
|
Porretimbale:
Porrer renses og skæres i skiver. Porreringe dampes let i lidt smør. Kaffefløden blandes med æg, salt og peber, og porrerne vendes i til sidst. Massen fyldes i små smurte forme og bages i ovnen ved 180 grader til de er gennembagte, ca 15 min. Porretimbalen serveres på tynde skiver af røget hjorttekølle Indbagt feta: 3 plader butterdej tøs op og rulles ud. Af hver plade skæres der ca. 8 firkanter (5x5 cm.). Kanterne pensles med æggeblomme, og der lægges 2 tern feta på midten, Hvis man bruger feta i lage bør ternene skylles inden brug. Kværn lidt peber på og fold hjørnerne ind over osten. De små ”pakker” bages ca. 10 ved 200 grader, til de er fine og lysebrune. Tips: De ubagte firkanter kan opbevares i køleskabet og blot sættes i ovnen, kort før de skal bruges |
|
Opskriften er vist 23961 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2021-05-12 15:12:24 Jeg kan varmt anbefale opskriften. Porretimbalen kan laves i god tid og jeg laver den i et lille ildfast fad og skærer den i skiver, når jeg skal bruge den. De indbagte feta kan udmærket laves i forvejen og fryses ned ubagte. Tilbehøret kan jo serveres til alt røget, behøver jo ikke være kronvildt, som alle jo ikke er lige heldige at have, - røget skinke, røget laks, ørred what ever 😉 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne