Hellefisk og porre piroger
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader, smør en ovnplade med smeltet smør eller olie.
Varm olien i en tykbundet stegepande, steg fisken på begge sider til den er gylden og mør, tag det af panden og lad det dryppe af på en køkkenrulle, lad det køle af og hak det fint. Varm smør i en tykbundet stegepande, kom porrer, hvidløg og bacon i, og steg det i 3 - 4 minutter, indtil porren er blød og baconen sprød, kom fisk, vin, fløde og sennep i, steg det under omrøring i 4 minutter, eller til det er blevet tyk. Tag det af varmen, krydres med salt og peber og rør den revne parmesanost i, lad det afkøle. Rul et stykke filodej ud på køkkenbordet, smør det med smeltet smør, læg et nyt stykke over og smør det med smeltet smør, skær forsigtigt dejen på langs i 4 lige store baner, læg 1 spsk fiskeblanding i den ene ende af en dejbane. Fold dejen diagonalt over fyldet, fold resten af dejen på samme måde så det danner en trekant, gør det samme med fyldet og de andre dejbaner. Sæt trekanterne på den smurte bageplade og smør dem med smør, fortsæt med resten af filodejen og fiskeblandingen. Bag trekanterne i 25 minutter, indtil de er gyldenbrune og varme. |
|
Opskriften er vist 12745 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne