Koteletter med grønne bønner og porre
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Dorthe36 Indsendt : Red : |
|
|
kog bønnerne i letsaltet vand. Hæld dem i en sigte og gem kogevandet.
brun koteletterne godt på begge sider og tag dem af panden. Kog nu panden af med vandet fra bønnerne. Læg bønnerne i et ildfast fad og hæld vandet over. Læg koteletterne ovenpå. Skær tomater i skiver og porre i meget tynde strimler. Læg så tomatskiver på og derefter porre. Til sidst en tyk skive ost ovenpå og drys med oregano. Sæt det i en ovn på 180 g. i ca en time. Tips: Kan serveres med ris eller små smørstegte kartofler vendt med krydderurter |
|
Opskriften er vist 7242 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne