Røget tunfisk med porre og gulerødder
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Varm smørret i en tykbundet gryde, rist grøntsagerne i 3 - 4 minutter, tilsæt chili, soya sauce og bouillon, lad det koge godt igennem, vend grøntsagerne med de kogte nudler og friske koriander, smag til med salt og peber.
Fordel nudler og grøntsagsblandingen på 4 tallerkner, og anret den skivede røget tunfisk ved siden af. Server straks. |
|
Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne