Røget tunfisk med porre og gulerødder

Røget tunfisk med porre og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.røget tunfisk i skiver
4 gulerødder skåret i strimler
2 porrer, renset og skåret i strimler
2 rød chili, renset og snittet
2 spsk.sojasauce
2 dl.fiskebouillon
300 g.nudler, kogt efter anvisning på pakken
 Frisk koriander
 Smør til stegning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Varm smørret i en tykbundet gryde, rist grøntsagerne i 3 - 4 minutter, tilsæt chili, soya sauce og bouillon, lad det koge godt igennem, vend grøntsagerne med de kogte nudler og friske koriander, smag til med salt og peber.

Fordel nudler og grøntsagsblandingen på 4 tallerkner, og anret den skivede røget tunfisk ved siden af. Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu