Ørred med porrepuré
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : |
|
|
Ørreden flækkes, fileterne drysses med de hele sennepskorn, salt, peber, og lidt estragon.
Stilles koldt mens resten laves.
Kom fiskeskroget i en gryde med 3 dl. vand.
Kog det under låg i 5 minutter.
Si suppen og tilsæt evt. en fiskebouillonterning. Porrerne renses godt og skæres i skiver, hvorefter de skylles nok engang, kommes derefter i en gryde med fiskefonden, koges møre (ca. 8 min.). Tag porrerne op og hæld dem i en blender sammen med smørret. Fordel halvdelen af porremosen på den ene filet. Læg den anden halvdel over og pak den ind i stanniol. Hæld gerne lidt hvidvin ved inden pakken lukkes helt. Stills i ovnen ved 200 grader C i ca. ½ time. Resten af porremosen blandes med fiskefonden, koges igennem og jævnes evt. med lidt meljævning. Serveres med kartofler, salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 18019 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne