Ørred med porrepuré

Ørred med porrepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.ørredfilet
50 g.hele sennepskorn
700 g.porre
75 g.smør
 salt
 friskkværnet hvid peber
 tørret eller frisk estragon
 
Opskrift:
Ørreden flækkes, fileterne drysses med de hele sennepskorn, salt, peber, og lidt estragon. Stilles koldt mens resten laves. Kom fiskeskroget i en gryde med 3 dl. vand. Kog det under låg i 5 minutter.

Si suppen og tilsæt evt. en fiskebouillonterning. Porrerne renses godt og skæres i skiver, hvorefter de skylles nok engang, kommes derefter i en gryde med fiskefonden, koges møre (ca. 8 min.).

Tag porrerne op og hæld dem i en blender sammen med smørret. Fordel halvdelen af porremosen på den ene filet. Læg den anden halvdel over og pak den ind i stanniol. Hæld gerne lidt hvidvin ved inden pakken lukkes helt. Stills i ovnen ved 200 grader C i ca. ½ time.

Resten af porremosen blandes med fiskefonden, koges igennem og jævnes evt. med lidt meljævning.

Serveres med kartofler, salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 18019 gange,
og udskrevet 423 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu