Kyllingebryst med porre og jordnødder

Kyllingebryst med porre og jordnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 porre
1 rød chili peber
50 g.jordnødder ristede og saltede
4 kyllingebryster
60 g.smør
5 spsk.sød chilisauce
1 spsk.citronsaft
 Bredbladet persille
 
Opskrift:
Rens porrerne, flæk dem og skyl dem grundigt. Skær dem i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skær chilien igennem, fjern kernerne og skær den i helt små tern. Hak jordnødderne. Skær kødet i mundrette stykker, drys det med salt og steg kødet på en pande i meget varmt fedtstof i ca. 4 min. vend og drej det hele tiden. Efter ca. 3 min. tilsættes jordnødderne og ristes med i 1 min.
Tag kødet op og kom porre og chili i or rist det med i nogle få minutter. Put kødet tilbage i gryden og tilsæt chilisaucen, 4 spsk. vand og citronsaft. Varm det hele godt i gennem.

server kogte ris til og garner retten med bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 6744 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu