Kyllingebryst med porre og jordnødder
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne, flæk dem og skyl dem grundigt. Skær dem i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skær chilien igennem, fjern kernerne og skær den i helt små tern. Hak jordnødderne. Skær kødet i mundrette stykker, drys det med salt og steg kødet på en pande i meget varmt fedtstof i ca. 4 min. vend og drej det hele tiden. Efter ca. 3 min. tilsættes jordnødderne og ristes med i 1 min.
Tag kødet op og kom porre og chili i or rist det med i nogle få minutter. Put kødet tilbage i gryden og tilsæt chilisaucen, 4 spsk. vand og citronsaft. Varm det hele godt i gennem. server kogte ris til og garner retten med bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 6744 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne