Kylling på cremet porre/squashbund
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : miss.sol Indsendt : Red : |
|
|
Rens porren og skær den i tynde skiver/vask squash og skær den i 1 cm tykke skiver, halver hver skive.
Brun kyllingefileterne på begge sider, ta´ dem af panden. Svits baconen på panden uden fedtstof. Tilsæt derefter porre/squash, og svits det hele i et par minutter. Tilsæt vin og lad det simre lidt. Tilsæt fløde og kog blandingen op. Smag til med salt og peber. Hvis retten laves med squash tages disse op og lægges i et ildfast fad, da de ellers bliver ret smattede. Er det med porre lader du dem bare blive. Sovsen jævnes til den er passende. Kom nu blandingen i bunden af et ildfast fad og læg kyllingen ovenpå blandingen. Drys lidt salt og peber på hvert stykke kylling. Skær tomater i mindre stykker eller skiver og læg dem i fadet. Sæt fadet midt i en 200 grader C. varm ovn i 20-30 minutter. Tips: Retten er taget fra faktas hjemmeside, men jeg har ændret lidt i den, og synes den er blevet mere lækker og bedre |
|
Opskriften er vist 13510 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne