Lises porrefars i ovn
Fryseegnet : Det vil jeg tro. Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
Rør frikadellefarsen sammen. Fars, løg, mel, æg, mælk, krydderier og lad det hvile ca. 1/2 time. Farsen skal være lind.
Læg først et lag fars, så kogte porrer, igen fars. Pynt med tomater. Læg et par smørklatter på. Sæt retten i ovnen ved 175 g i ca. 45 min. Server med hasselback kartofler som nemt kan bage med. |
|
Opskriften er vist 3696 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne