Vagtel i kantarelsky med porrefrit
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : |
|
|
Vagtlerne udbenes ( ikke lårbenet ), brunes ved meget kraftig varme, krydres med S+P. Benene brunes i en gryde, krydres og vandet tilsættes, lad det simre i ca. ½ time. Fonden bruges til skyen. Kantarellerne halveres og deles i 100 g og 200 g. Porren skæres i julienne, og friteres i hed olie til de er gylden brune, lægges på fedtsugende papir og saltes. Kantarellerne ( 100 g ) brunes, tilsæt cognac og derefter fonden, nedkoges til det halve, smages til, sigtes og monteres med koldt smør lige før servering. Steg vagtlerne i varm ovn ( 200 gr. ) i ca. 4-5 min. Tomaterne halveres.
Anretning: Fordel kantarellerne i midten af en dyb tallerken, hæld skyen over, læg vagtlen på kantarellerne og pynt med cherrytomaterne og porrefritten. Server lidt lun flûtes a part. |
|
Opskriften er vist 10755 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne