Laksefilet med pasta og porre

Laksefilet med pasta og porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     
Laksefilet med pasta og porre, billede 4 Laksefilet med pasta og porre, billede 1 Laksefilet med pasta og porre, billede 2 Laksefilet med pasta og porre, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.laksefilet uden skind
2 tsk.citronpeber
2 porre
1 citron, saften
2 tomater
4 dl.piskefløde
400 g.frisk pasta
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Laksen krydres med citronpeber og salt, steges på en pande ca. 2 minutter på alle sider i olie ved middel temperatur.

Tomaterne skoldes og flås, inmaden skæres fra og kødet skæres i tern. Porrerne skæres i 1 cm ringe.

Fløden koges op med porreringe i 3 min, tilsættes tomat og citronsaft tilsmages med salt og peber.

Deri vendes pastaen, der kogt i letsaltet vand.

Anrettes på tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 70757 gange,
og udskrevet 2353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (75 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-21 10:33:11
Put gerne noget frisk basilikum i også!

  -   2009-01-30 09:17:42
Man kan sagtens bruge Karolines 7% madlavningsfølde i stedet for den fede piskefløde, og så er det stadigvæk en utrolig lækker ret.

  -   2007-11-06 18:27:07
Rigtig lækker og meget hurtig at lave. Som Beth skriver, skal man passe på med at komme for meget citronsaft i!

  -   2007-08-01 10:02:16
Forsigtig med citronen.

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og hurtig - også til gæster