Laksefilet med pasta og porre
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen krydres med citronpeber og salt, steges på en pande ca. 2 minutter på alle sider i olie ved middel temperatur.
Tomaterne skoldes og flås, inmaden skæres fra og kødet skæres i tern. Porrerne skæres i 1 cm ringe. Fløden koges op med porreringe i 3 min, tilsættes tomat og citronsaft tilsmages med salt og peber. Deri vendes pastaen, der kogt i letsaltet vand. Anrettes på tallerken. |
|
Opskriften er vist 70757 gange,
og udskrevet 2353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2009-10-21 10:33:11 Put gerne noget frisk basilikum i også! John - 2009-01-30 09:17:42 Man kan sagtens bruge Karolines 7% madlavningsfølde i stedet for den fede piskefløde, og så er det stadigvæk en utrolig lækker ret. Demant - 2007-11-06 18:27:07 Rigtig lækker og meget hurtig at lave. Som Beth skriver, skal man passe på med at komme for meget citronsaft i! Beth - 2007-08-01 10:02:16 Forsigtig med citronen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 nem og hurtig - også til gæster |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne