Forel med fenikel og porrer
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Forellerne skylles og gnides ind- og udvendigt med salt og peber. Fennikeltoppen og tilsvarende mængde dild hakkes. Gulerod og fennikel skæres i små terninger. Grøntsagerne, dild og fennikeltop, presset hvidløg, vin, fløde, salt og peber blandes i et ildfast fad. Forellerne fyldes med dild og lægges oven på grøntsagerne og fadet stilles i ovnen på 200 grader i ca. 30 min. (forellen er færdig når skindet slipper let).
Citronerne halveres og enderne skæres af så de kan stå. Stik en kniv skråt ned gennem citronen og et laurbærblad stikkes ned i citronen. Citronerne bages med i 15-20 min. Server med kartofler. |
|
Opskriften er vist 14140 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2012-08-19 08:19:34 Nemt og lækkert. Tricket med citronerne er helt i top. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne